OddvarHojem.com/Øl/Skjenkesteder

Tapp & Kork

Er det noe gjengen på Tapp & Kork kan, så er det øl. Og - ikke minst! - å få gjestene til å føle seg velkomne og hjemme i ølbaren i Storgata i Molde. Vel, det føles jo egentlig litt merkelig for oss gamle øltravere at byens beste og mest innholdsrike ølpub - eller er det ølbar det heter? - skulle få tilhold akkurat her, i lokalene til gamle, ærverdige, avholdsfolkets egen Norrøna Kafé. Religiøst var det den gang, men religiøst er det jo fortsatt på sin måte, for dette er et tempel for troende ølentusiaster med sine 20 (eller noe sånt) øl på tapp og utallige øl på flaske. Og liker du av en eller annen merkelig grunn ikke øl, så har de litt annet du kan slukke tørsten med også! Her er det noe for enhver smak.

Apropos smak og behag, her har du et godt tips i tilfelle du ikke er sikker på om du liker øl, eller... viss du liker øl; i så fall: Er du usikker på hvilket øl du liker best av det ølet som finnes, kjøp Ukens Planke til kroner 195 eller deromkring. Da får du fem passende doser av etablissementets mer eller mindre svært ulike øl basert på det til enhver tid eksisterende produkttilbudet på fat. Give Beer a Chance!

Planken er Den Lille Oppdagelsesreisen, den nytes gjerne i stillhet og ettertenksomhet, i små doser og i ro og mak. Da er det noe annet med Ølsmakingen som arrangeres rundt et spesielt tema på bestemte datoer. Det er Den Store Oppdagelsesreisen. Arrangementene er svært populære, med stinn brakke og høy stemning er de sosiale opplevelser i seg selv, og det er å anbefale å melde seg på i god tid. Arrangementene kan bli utsolgt på forhånd, og det er derfor viktig å følge med på nettstedene der T&K opererer, for å melde seg på før det skjer. Lenker til nettstendene finner du nederst på denne siden.

Og så er det viktig å ta med at T&K også opererer under sloganet Ute etter en aktivitet for utdrikningslaget, teambuildingen eller bare en tur ut sammen med venner? Vi arrangerer gjerne ølsmaking for dere! Ta kontakt!

Jada, jeg trives på Tapp & Kork. Jeg går dit sammen med familie og venner, men jeg går dit også mer enn gjerne alene. For å smake på godt øl, og prate med trivelige mennesker. Og - ikke å forglemme - henge der fordi jeg trives godt i omgivelsene som er sterkt influert av Martin Rabagast Kristensen. Han har levert omtrent alt av kunstnerisk utsmykking. Et knall bra miljø! Besøk Martin og Rabagast Kunst&Dekor på Facebook.

Når jeg skriver dette er det sein høst og snart vinter, det er mørkt og kaldt ute, og da er det lett å glemme at det også finnes en sommer. Da - om sommeren, altså - kan du ta med deg ølet ditt ut på uteserveringa på fortauet framfor Tapp & Kork, nesten ute i Storgata, og definitivt absolutt midt i sentrum av Molde, og sitte der, nyte sola og følge med på folkelivet. På nært hold!

Hjemmeside   Facebook   Untappd
×
OddvarHojem.com Øl Oversikt skjenkesteder Molde ⇒ Tapp og Kork Oddvar på Nettet