02 oktober 2004

Solnedgang over Otrøya sett fra hytta på Bolsøya. Vakkert!

29 september 2002

Grå og våt høstdag på Skaret øst for Molde klokka 13:56.

28 september 2015

2 hangglidere i glideflukt fra toppen av Tussen gjennom Molde-panoramaet til de lander på flyplassen på Årø nederst i bildet. Men jeg sto igjen...

27 september 2008

Beer Exposed

For mer enn 10 år siden, fra 25te til 27ende september 2008, ble Beer Exposed arrangert i London, for første og - skulle det vise seg - siste gang. Messa var historisk i og med - i følge arrangørene - at det aldri tidligere var blitt arrangert ei så storstilt internasjonal ølmesse beregnet på sluttbrukeren.

Åstedet var The Business Design Center i Islington, vegg i vegg med Hilton hotell, så vi innkvarterte oss på Hilton hotell. Det var forresten like greit, for hotellet lå bare 200 meter fra der Gunnar bodde på den tiden, i Upper Street, og det var jo egentlig ham vi skulle besøke da vi dro til London i 2008.

Likevel, det ble lørdag 27nde september før vi betalte inngangsbillettene, 17 pund per pers tastings included, og ga oss utstillerne i vold. Det var nok av dem, for å si det diplomatisk, det er tross alt begrenset hvor lenge smaksløkene holder seg skjerpet, så jeg overlater til andre å beskrive innholdet i messehallen mer inngående. Les om det her (ekstern lenke).

Så hva sitter jeg så igjen med etter besøket på messa bortsett ifra en flott og gjennomført showguide på 38 sider til 3 pund, en nøkkelhank med øljekk fra Bateman, en spesialbærepose fra Sainsbury's som ikke kan velte om du setter den ifra deg med ølflasker i, og en pen bukett ølbrikker!? Jo, det viktigste av alt: Jeg var der! På den aller første internasjonale ølmessa beregnet på sluttbrukeren!

Sluttbrukeren! Jeg!