OddvarHojem.com/Livet/Eldre

2010-tallet

Livet mitt på 2010-tallet startet egentlig allerede med oppdagelsen av ølet i 2007, og litt etter litt kompenserte interessen for øl og ditto skjenkesteder for de stadig færre og mindre givende arbeidsoppgavene som jeg fortsatt hadde i Fjord1 Nordvestlandske fram til da en uunngåelig og forventet omstrukturering av konsernet gjorde meg overflødig i 2012.

Men den nye interessen, den kunne ingen ta fra meg! Den var - og er fortsatt når jeg ser tilbake - LIVET slik jeg levde det på 2010-tallet. Og det livet kan du lese om her...

Ny gammel utsikt

I 2010 hadde barna flyttet fra hjemmet og fra hjembyen, og mor og far satt alene igjen i en stor horisontalt delt tomannsbolig oppe i bakkan, noen minutters gange fra Molde sentrum. Men et hus i fire etasjer bygget omkring 1950 var ingen drømmebolig for to aldrende mennesker, så vi solgte huset i Moldelivegen og kjøpte oss ei leilighet i Øvre veg, sju minutters gange fra stedet der Kari hadde bodd hele livet. Enda nærmere sentrum i byen, og nedenfor det som vi gjennom mange kalde vintre hadde vært nødt til å forsere på isholka med livet som innsats, Lensmannsbakken. Utsikta var den samme, men allikevel ikke den samme... og hverdagen mye enklere.

Gammel utsikt
Ny utsikt
Oddvar Hojem Oddvar Hojem
Oddvar Hojem Oddvar Hojem
Oddvar Hojem Oddvar Hojem
Oddvar Hojem Oddvar Hojem
×
OddvarHojem.com ⇒ Eldre Utsikt Livets faser Oddvar på Nettet